5 Tips til en romantisk rejse med kæresten

Dette indlæg er et betalt indlæg – det indeholder eller kan indeholde betalte links

Så er sommeren for alvor over os allesammen, det betyder også at mange af os skal til at finde kufferten frem og afsted mod syden. Hvis du skal ud og rejse med din kæreste og gerne vil sørge for at den bliver ekstra hyggelig og romantisk, så giver vi dig 5 gode råd til den romantiske kæreste ferie.

Vælg hotel med spa

I hverdagen har vi alle meget at se til, så når vi kommer på ferie så vil vi gerne bare slappe af og nyde stilheden. Hvis du vælger et hotel hvor der er mulighed for massage og spa så vil i begge kunne få ladet batterierne op.

I kan også prøve at finde et lokalt sted hvor i kan få massage, det er ofte noget billigere end på et hotel og så kommer i også ud og oplever lidt andet end blot hotellet.

Spis ude

Det kan godt være at i har bestilt et hotel med fuld forplejning, det kan bestemt også være lækkert nok, men ønsker i at gøre jeres rejse mere romantisk og uforglemmelig, så tag og ud og spis. Find et lille sted med lækker mad, flot udsigt og nyd hinanden.

Oplev den lokale kultur

Hvis i lejer en bil, så prøv en dag at køre væk fra alle turisterne, kør mod en lille lokal landsby og gå en lang tur, oplev den lokale kultur og historie helt tæt på. Hvis i ikke har mulighed for at leje bil, så spørg eventuelt på hotellet om der er en bus som kører til et lille og hyggeligt sted hvor der ikke er alt for mange turister.

Overrask din kæreste

Der er intet som at få en lille morgengave, det behøves ikke være noget stort, blot en lille sød ting som vil minde jer om jeres rejse sammen. Det kan være et lille smykke, en parfume, et gavekort til en oplevelse i nærheden, et stykke tøj eller andet. Hvis du vil se endnu flere gode ideer til gaver, så klik dig ind på Gavespot.dk, her kan du find alt hvad du søger.

Tag på en guidet tur

På hotellet kan i spørge efter guidede ture, ofte har de en del arrangementer som man kan melde sig til, det kan være til et lokalt shoppe marked, en tur i bjergene, museums besøg eller andet. Hvis i gerne vil opleve, så er det en rigtig god og nem måde, da i ikke selv skal planlægge noget, men blot møde op i receptionen på et bestemt tidspunkt.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s