Husk solhat til de mindste

Dette indlæg er et betalt indlæg – det indeholder eller kan indeholde betalte links

Nu går der ikke længe inden solen forhåbentlig bager fra en skyfri himmel, og vi skal huske at smøre os ind i solcreme, hvis vi ikke vil gå rundt og ligne kogle krebs. Til de mindste er det dog ikke altid at solcreme er nok, og hvis du skal sydpå hvor solen er stærkere og brænder kraftigere, er det en rigtig god ide at være godt forberedt, hvis ikke ferien skal spoleres.

Små børns hud er meget mere modtagelig overfor solen, og derfor skal man altså passe ekstra godt på dem, især deres ansigt og hovedbund er udsatte, hvis de leger i solen hele dagen og løber rundt ved stranden.

Selvom de sikkert gerne vil, er det en rigtig dårlig ide at lade dem lege nøgne eller kun i shorts, hvis de er helt små, da huden er ikke er parat til de varme stråler. Det bedste du kan gøre, er at give dem en UV dragt og bluse på, og så udstyre dem med en solhat der beskytter hovedet.

Solhatte kan købes i stort set alle børneforretninger, men du kan også vælge at sy en selv, uden de helt store problemer, hvis du ellers er lidt ferm på fingrene. Du kan finde et mønster til at se en helt gratis her. Ved at sy en selv kan du helt selv vælge hvordan den skal se ud, og du kan selv ændre lidt, hvis du vil have en større skygge eller lignende. Du kan finde en masse lækkert stof her.

baby-444943_960_720

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s