Undgå overvægt i flyet

Dette indlæg er et betalt indlæg – det indeholder eller kan indeholde betalte links

At rejse kan meget let være en dyr fornøjelse, men der er ikke nogen grund til at behøver blive unødvendig dyrt. Et af de steder hvor man let kan få en ubehagelig overraskelse, er i lufthavnen hvis man er kommet til at pakke kufferten lidt for godt, og har for mange kilo med. Ofte kan kan godt slippe igennem i Danmark med et kilo eller to for mange, men der er ingen garanti for at det samme sker, når man skal hjem. Desuden er der en god chance for at man har købt lidt ekstra og måske har et par flasker vin eller lignende med hjem, der vejer nogle kilo.

Det er forskelligt hvor meget de respektive flyselskaber tager for overvægt, men det er som regel ikke helt billigt. EB.dk har lavet en oversigt, og som man kan se koster det alt mellem 10 kroner pr kilo og op til over 1000 kroner, hvis der er lidt for meget i kufferten.

Det kan derfor være en rigtig god ide at anskaffe sig en bagagevægt, så man kan tjekke om der er for meget vægt. De er lige til at smide i kufferten og til at tage med år efter år, og den er tjent hjem allerede efter en gang, hvis det sparer en for en regning en enkelt gang, da der ikke er mange der synes det er sjovt at slutte en ferie med en ekstraregning.

Du kan købe en bagagevægt mange forskellige steder, blandt andet hos InkPro, der ellers mest er kendt for deres printerpatroner, men har udvidet. Køb bagagevægt den her.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s