Picnic tips

Dette indlæg er et betalt indlæg – det indeholder eller kan indeholde betalte links

En skovtur er måske ikke en nødvendigvis en rejse i ordets sande forstand, men ikke desto mindre kan er det fantastisk, når vejret er til det. Der er faktisk ikke meget der er mere hyggeligt end at tage på en picnic med kæresten, konen, manden, familien, vennerne, veninderne eller måske nogle helt andre.

Det handler bare om at pakke tasken, sætte sig i bilen eller på cyklen og bare køre af sted til man finder et perfekt sted, hvor man kan brede tæppet ud, sætte den dejlige mad frem, og ellers bare smide skoene og nyde den danske sommer med et godt måltid, måske suppleret af en dejlig flaske kølig hvidvin.

En picnic kan dog også hurtigt blive en lidt flad fornemmelse, fordi maden ikke er så lækker, som da man pakkede den, pålægget er blevet lidt lunken, og vinen er alt andet end kølig. Så det første tip må være, at selvom en picnic kurv er hyggelig, egner den så ikke til meget andet end at fragte brød og et tæppe. Ligesom du opbevarer det meste mad i købeskabet, så bør du gøre det samme når du tager på skovtur.

De fleste køletasker er klodsede og grimme og lavet af plastisk, og ser forfærdelige ud, selvom de er praktiske. Det kan dog også lade sig gøre at finde en, du ikke har noget imod at blive set med

 

Noget andet godt ved at vælge en køletaske som denne er, at den kan kan pakkes sammen, så den kan være i kufferten og kommer med på ferie. Den kan også bruges som en mindre strandstaske, hvis du skal på solferie. Så kan den både holde solcreme og vand koldt, når du ligger og steger på en strandstol på Kreta, Alanya eller hvor turen nu måtte gå gen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s