Kom hjem til en ny have

Dette indlæg er et betalt indlæg – det indeholder eller kan indeholde betalte links

Når man tager på ferie, så handler det om at glemme hverdagen derhjemme og nyde nuet og slappe af og ikke tænke på græsslåning, fliserens og alt det andet man burde have lavet inden man tog afsted.

Når man kommer hjem fra ferie, vender man som regel også tilbage til hverdagens trummerum og den normale dagligdag. Typisk kommer man også hjem med en portion fornyet energi.

Hvis du er klar til energi og lidt nyt når du kommer hjem, kan det være en god ide, at få ordnet nogle ting mens du er væk, så du vender hjem til noget helt frisk. Det kan være noget så enkelt som at der bliver slået græs i haven mens du er væk, eller at vinduerne bliver pudset, men det kan også være en lidt større omvæltning.

Det kan nemlig være en rigtig god ide, at få ordnet hele sin have mens man er væk, så man vender hjem til noget nyt og lækkert, da dette på mange måder kan være med til at forlænge feriestemningen en smule.

En landskabsarkitekt kan hjælpe dig med at tegne en ny have og lave en hel plan for det, herefter kan andre professionelle tage over, og klare alt det hårde arbejde mens du ligger i en strandstol. Det mest farlige ved det, er man kan risikere at glæde sig til at komme hjem fra ferien for at se resultatet.

Links:

Idenyt.dk – find inspiration til stil

Annestausholm.dk – landskabsarkitekt

Altomboligenblog.com – inspiration

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s