Pas på telefonen i Tyrkiet

Dette indlæg er et betalt indlæg – det indeholder eller kan indeholde betalte links

Overskriften her skal ikke lede tankerne hen på tyveri, eller at man skal passe på, når man rejser til Tyrkiet. Der er dog en ting, man skal passe på, når man rejser til Tyrkiet, og det er telefonregningen, den kan nemlig hurtigt løbe løbsk, det kan en vis fynsk borgmester skrive under på.

På mange punkter er Tyrkiet mere eller mindre en del af Europa, men der er også punkter hvor de ikke er, og det er blandt andet, når det kommer til prisen for roaming, for mens 1mb koster omkring 2 kroner i de fleste europæiske lande, så er prisen en helt helt anden i Tyrkiet. Her kommer du nemlig til at betale tæt på 50 gange så meget, standardprisen for 1 MB data i Tyrkiet er nemlig på intet mindre end 90 kroner, hvilket betyder at det hurtigt kan koste en mindre formue blot at tjekke sin Facebook profil i et par minutter.

Det er nærmest ligegyldigt hvem din udbyder er, så er prisen altså tæt på 100 kroner pr. MB i minutter, du kan tjekke priserne på forskellige abonnementer her, men hvor selskaber som 3, Call Me og Telia tilbyder gratis roaming i en lang række lande, er Tyrkiet altså ikke et af dem.

Det kan ofte betale sig at købe et lokalt taletidskort, forudsat at din telefon ikke er simlåst naturligvis. Vælg eventuelt en af de internationale udbydere, der ofte er lidt lettere at gennemskue end mindre lokale er det.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s