Hold vandet koldt på stranden

Dette indlæg er et betalt indlæg – det indeholder eller kan indeholde betalte links

Når man rejser sydpå, er det vigtigt at få masser af væske, da man dehydrerer hurtigt i varmen, hvis man ikke får nok vand indenbords. En tommelfingerregel siger, at man skal drikke en liter vand/væske (uden alkohol) pr. 10 grader. Så hvis det det er 30 grader bør du som minimum drikke 3 liter vand.

Husk at befinder du dig i solen er det varmere og derfor bør væskeindtaget også være tilsvarende højere. Det er vigtigt for dig og din sundhed, men det er langt mere vigtigt hvis du rejser med små børn, da de ikke altid siger til, før de er for sent og hovedpinen eller det der er værre indtræffer.

Det kan være svært at få mindre børn til at drikke den væske som de skal have, og det kan være endnu sværere, hvis vandet har ligget i en plastikflaske lidt for længe og er blevet helt varmt, så går opgaven hurtigt fra svær til umulig.

Du kan med fordel hælde vand i et termokrus, der udover at holde ting varme, naturligvis også kan holde dem kolde. Klean Kanteen laver nogen, der er specielt egnet til børn med drikketud.

klean

At bruge en beholder som denne er godt af flere grunde, og ikke kun fordi det holder vandet koldt og gør det mere behageligt at drikke. Plastikflasker afgiver en masse stoffer hvis de bliver brugt mange gange, og de kan nærmest smelte i det varme sand. Derfor er det altid en god ide at medbringe egne flasker som disse – ikke mindst hvis man rejser med børn.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s