Køb afbudsrejser i god tid

Dette indlæg er et betalt indlæg – det indeholder eller kan indeholde betalte links

De fleste af os kan godt lide at gøre en god handel, når vi køber ting. Det gælder næsten uanset om det er en flaske rødvin, et par gode bøffer, en vaskemaskine eller en rejse. Det er ofte en af de historier, der følger med i samtalen om en rejse, hvor meget man har givet for den.

At rejse kan hurtigt blive rigtig dyrt, og koste en mindre formue. Især hvis man ikke er lidt fleksible og er nødt til at rejse midt i industriferien og desuden helst skal rejse på gode tidspunkter af dagen og helst fra en lørdag til en lørdag.

Jo mere fleksibel man er jo, jo billigere kan man groft sagt også finde en rejse. Der er altid fly eller hoteller der skal fyldes op, og priser der derfor er under den normale listepris, og her kan der være rigtig mange penge at spare, især hvis man kan rejse med kort varsel – dette er dog ikke så afgørende, som det var en gang.

Afbudsrejser er nemlig ikke længere hvad de har været, og er efterhånden mere blevet et synonym med rejseselskabernes tilbud inden for de kommende par måneder. En gang var en afbudsrejse næsten altid inden for en uges tid og ofte endnu kortere, sådan er det ikke altid mere.

Et hurtigt glimt på sektionen afbudsrejser hos BravoTours viser dog, at der kun er afbudsrejser de de næste tre ugers tid, mens flere af de andre selskaber nærmest har afbudsrejser helt frem til august.

Et godt råd hvis du skal finde din sommerferie er derfor også at kigge under tilbud på rejser, da det ofte er det samme rejser , der gemmer sig der, som dem der gemmer sig under afbudsrejser.

Det er med andre ord blevet muligt at bestille sin afbudsrejse i god tid, hvilket ellers ikke burde hænge sammen.

cropped-aircraft-479772_960_720.jpg

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s