Husk passet i tide

Der er nu et par måneder til højsæsonen så småt er i gang og industriferien nærmer sig i Danmark. Det betyder også, at der snart opstår panik, når man kigger på udløbsdatoen på deres pas og finder ud af at det er udløber eller udløber.

Mange finder allerede ud af det nu, og får fornyet det i god tid, men der er også mange der venter til sidste øjeblik, og så har vi balladen. For når mange tusinde lige pludselig skal have lavet pas, danner det en flaskehals og det betyder lange ventetider, der kan være på flere uger, hvis man er uheldig.

Så medmindre du gerne vil stå i den håbløse situation, at du ikke har et pas i lufthavnen, så er det godt tip at få styr på det i god tid.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s